10. nov 2015
DEL PÅ:

Artikel fra Solrød Avisen

Trylleby - Byggeri


Bliv en del af magien i Tryllebyen
32 rækkehuse midt i Solrød Nord er nu sat til salg.

Drømmen om egen bolig, hvor man selv kan sætte sit eget præg, kan blive til virkelighed. Bliv en del af magien i Trylleby - et boligprojekt på 32 rækkehuse midt i Solrød Nord. Byggeriet er i fuld gang og har haft en forrygende start på allerede 10 reservationer.

Trylleby er en ny bydel placeret i Solrød Kommune. En beliggenhed som, ud over naturrigdommen, rummer et væld af attraktioner og tilbud. Det gælder for eksempel Solrød Centret med 50 specialbutikker samt en lang række sports-, kultur og aktivitetsmuligheder, der findes i og omkring Solrød.

Skole, S-tog og motorvej

De børn, der flytter til den nye bydel, hører til Munkekærskolen beliggende i tryg cykelafstand ad rolige cykelstier. Til de mindre børn er opført en ny, integreret daginstitution, Tryllehytten, der ligger centralt i den nye bydel.

Rækkehusene ligger yderst centralt, og med kort afstand til S-toget og let adgang til motorvejen. Inden for gåafstand finder man både strand og skov. Derudover finder man inden for kort afstand golfklub, fodboldklub, svømmehal og idrætscenter. Det er Casa Nord, der i samarbejde med Danbolig Solrød ved Jim Riel sælger husene. De holder åbent hus hver søndag i pavillon på adressen Fåreager i Solrød Strand.

Foto: Danbolig Solrød